Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo 3Dconnexion uređaje, specijalizirane periferne uređaje za olakšano i brže projektiranje u 2D i 3D CAD softverima. Kompatibilni sa više od 200 softvera, ovi uređaji donose posve novo iskustvo pregledavanja i projektiranja.
Izaberite uređaj za sebe i svoje djelatnike, na obostrano zadovoljstvo.

 

 


CadMouse
Prvi miš na svijetu stvoren za CAD profesionalce. Dani pritiskanja kotačića na mišu su prošlost zahvaljujući CadMouse-ovoj zasebnoj srednjoj tipki. Miš je stilski oblikovan sa mat-crnom bojom te metalnim okvirom sa ergonomskim dizajnom koji podupire Vašu šaku u udobnom, prirodnom položaju, sat za satom. Uparen sa CadMouse Pad podlogom postaje izuzetno precizan i tih.


CadMouse Wireless
Kompaktnija verzija CadMouse-a u wireless izvedbi. Odlikuje ga punjiva baterija koja traje 2 mjeseca, tri načina spajanja na računalo (wireless, bluetooth i usb kabel) te odlična ergonomija. Uz svaki CadMouse Wireless dobiva se i zaštitna torbica, za sigurnu mobilnost.

CadMouse Pad
Specijalna podloga za CadMouse, velika, kvalitetna, nezamijenjiva. Kakav god miš koristite, ovo je podloga za Vas. Dostupna u dvije dimenzije: standard (350×350 mm) te compact (250×250 mm).


SpaceMouse Compact
SpaceMouse Compact je alat koji omogućuje slobodu intuitivnog i preciznog 3D navigiranja modelom. Jednostavno gurajte, vucite, okrećite ili naginjite 3Dconnexion Cap sa ugrađenom patentiranom Six-Deegres-Of-Freedom(6DoF) tehnologijom senzora. SpaceMouse Compact pruža osjećaj kao da držite model u svojoj ruci.

SpaceMouse Wireless
Intuitivno navigiranje 3D modelima, bez suvišnih žica po stolu. Patentirana tehnolgija za navigaciju sa 6 stupnjeva slobode, punjiva baterija sa trajanjem od 2 mjeseca te dvije programabilne tipke za on-screen izbornik koji pokreće 4-8 naredbi po želji. Dolazi u paketu sa zaštitnom torbicom.

SpaceMouse Wireless Kit
Mobilno wireless rješenje. Sadrži CadMouse Wireless, SpaceMouse Wireless, CadMouse Pad Compact podlogu. univerzalni USB priključak, zaštitne torbice za oba uređaja te kabel za punjenje.


SpaceMouse Pro
Uz napredni ergonomski dizajn i inovativni On-screen Display, SpaceMouse Pro pruža vrhunsku udobnost te jednostavan i produktivan radni proces. Petnaest velikih, u potpunosti programibilnih funkcijskih tipki, pružiti će Vam brz pristup često korištenim naredbama aplikacije i standardne poglede, dok On-screen Display omogućuje dodjeljivanje funkcija tipkama.

SpaceMouse Pro Wireless
Wireless inačica SpaceMouse Pro uređaja. Punjiva baterija traje do 2 mjeseca.

SpaceMouse Enterprise
Samo jedan može biti najbolji. Patentirani 6DoF senzor za manipulaciju modelom, 12 dodijeljenih tipki pojedinim funkcijama ovisno o softveru u kojem se trenutno nalazite, dodatnih 19 tipki za standardne operacije ili operacije koje im dodijelite, velik ekran u boji visoke rezolucije koji prikazuje 12 prije spomenutih dodijeljenih naredbi te vrhunska ergonomija. Jesmo li spomenuli i da senzor svijetli lijepom plavom bojom? Jednostavan izbor za najbolje od 3Dconnexion-a.

SpaceMouse Enterprise Kit
Sinergija za maksimalnu produktivnost. Sadrži SpaceMouse Enterprise za najbrži izbor željenih naredbi i jednostavnu manipulaciju modelom, CadMouse sa CadMouse Pad podlogom za izuzetno precizan rad mišem te twin-port USB priključak, za upotrebu sam jednog USB priključka na računalu. Ekonomično najisplativiji komplet

 


 

 

PODIJELITE
CAD d.o.o.

CAD d.o.o.