Leica Disto D1

750,00 Kn bez PDV-a

Leica DISTO™ D1 pruža stručnjacima, kao i amaterima, jednostavno lasersko mjerenje. Samo ga upalite, pritisnite ON/DIST tipku i spremni ste za mjerenje. Jednostavnije ne može.

SKU: 843418 Kategorija:
PODIJELITE

Opis

Opis

Povratak na Jednostavnost
Leica DISTO™ D1 pruža stručnjacima, kao i amaterima, jednostavno lasersko mjerenje. Samo ga upalite, pritisnite ON/DIST tipku i spremni ste za mjerenje. Jednostavnije ne može.

Leica DISTO™ preciznost i pouzdanost
On je mali i jednostavan za korištenje, ali to ne znači da smo žrtvovali preciznost. D1 je upravo ono što ste očekivali od Leica DISTO™, nepokolebljiva preciznost od 2 mm.

Dva načina laserskog mjerenja
Kontinuirano mjerenje linearne udaljenosti dometa do 40 m. Nema više klasičnog mjerenja metrom, micanja namještaja ili nošenje ljestava samo da bi dobili osnovne mjere.

Proširena funkcionalnost i mjerna dokumentacija bez greške
Uparivanje D1 sa smartphone-om ili tablet-om za jednostavnu izradu digitalnih tlocrta na mjestu mjerenja sa DISTO Sketch app.

DISTO™ Sketch
DISTO™ Sketch integrira mjerenje u projektne slike za ubrzanje radnih procesa. Error-free dokumentacije projekata odmah šalju natrag u ured.

D1 smo napravili kao jednostavan uređaj, jer ne trebaju svakome funkcije kao što su praćenje visine, površine, volumen ili točka do točke, koje ćete naći u našim drugim DISTO modelima. D1 je savršen za brzo i precizno unutarnje mjerenje. On je mali, vrlo lagan i ima neklizajuće kućište što ga čini lakim za upotrebu. To je prava prednost kada pokušavate mjeriti na nezgodnim mjestima ili ga samo pokušavate naći u torbi. Bilo da mjerite unutarnju stolariju, podove ili samo provjeravate odgovaraju li dimenzije namještaja vašem domu, D1 će sve to odraditi.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.